fredag 16 oktober 2009

Skulle aldrig falla mig in!

Att de främlingsfientliga strömningarna i landet blir starkare och mer intensivare är skrämmande. Och att fler och fler människor tycker på ett visst sätt innebär inte per automatik att de har rätt.

Jag skulle aldrig, på några villkors vis, få för mig att samarbeta med sverigedemokrater. Aldrig, inte en chans!

Och jag vet, med stor trygghet, att både min partiledare och min partisekreterare tycker likadant.

20 kommentarer:

  1. Kanske borde du analysera det lite mer, jag är själv SDare men varken rasist eller främlingsfientlig. Sedan är jag gift men en "blatte" så där föll mångas argumentation. Jag vill Sverige väl men fortsätt skrika rasist så kommer ingen bry sig om vargen verkligen skulle komma.

    SvaraRadera
  2. Ok. Men jag skrev aldrig rasist, så där föll ditt argument.

    SvaraRadera
  3. Sverigedemokraterna är ett fantastiskt fint parti visserligen kommer bolsjevikerna att sätta in all sin förtalskampanj mot dom ,det vet alla i sverige,därför är siffran högre än vad alla undersökningar ger,en inofficiell räkning ger 12%.

    SvaraRadera
  4. Jag har hört (och det bevisat)att Sverigedemokraterna kan få 15% i valet,folket är sååå trötta på vänsterslöddret.

    SvaraRadera
  5. Folk som har samarbetsproblem ska inte ens vara i en riksdag! Då kan de vara på dagis o slåss om spadar i sandlådan istället eftersom dera energi ska läggas på massa tjafs!
    Har någon samarbetsproblem på en arbetsplats får han/hon flytta på sig....så borde de vara i riksdagen med...vägrar du samarbeta o tjurar....gå ut därifrån då! Ingen tjänar på att det ska suras o trilskas....

    SvaraRadera
  6. Att bara säga "vägra sammarbeta med sverigedemokraterna" är ett korkat sätt att uttrycka sig.

    Sverigedemokraterna är kanske inte optimala med deras förflutna. Men det finns inga politiska alternativ som tar upp de ökande problemen med en misslyckad integration och flyktingspolitik.

    Jag är folkpartist, men brukar alltid försöka se med ett ojektivt öga på all politik. Svenska politiker är i grunden jävulskt outbildade också. Det hjälper ju knappast...

    Är du uppvuxen i förorten? Gått i skola med hög invandrartäthet? Sett resultaten av socialdemokraternas 12 års regerande?

    SvaraRadera
  7. Det parti som samarbetar med SD diskvalificerar sig omedelbart från att få röster från mentalt friska människor. Visserligen har de tvättat fasaden men under ytan är det samma gamla rasister som förr.

    SvaraRadera
  8. Till Johannes

    Ta diskussionen då? Har ni inga lösningar? Fattar ni inte hur dumma ni låter när ni bara säger sånt strunt som du precis gjorde. Vad tjänar ni på det?

    SD har problem innanför murarna det håller jag med om. Jag håller inte med deras politik i helhet, men jag kan lova dig att vara objektiv och se till dagens problem och lösningar kan man komma på en bra lösning.

    Jag vet att en lösning absolut inte är att upprepa korkade uttalande som ditt. Titta på problemet och hitta en lösning. Detta handlar ju om invandringspolitik, det enda SD har som är värt att titta på.

    SvaraRadera
  9. Till Anonym (Varför är du anonym? Jag förstår inte varför så många av SD's anhängare inte vill använda sina namn.)

    Det vore jättebra om man kunde ta den debatten utan att släppa in en bunt gamla nazister under täckmantel. Att ge makt och erkännande till SD är vansinne.

    Tyvärr går det inte.

    SvaraRadera
  10. Ja, det är riktigt korkat att folk antar att man ska sammarbeta med andra partier bara för att man är ett riksdagsparti. Man får inte bara mandat från det svenska folket, utan partierna formar ju sin politik på kongresserna. DVS om medlemmarna inte vill att det ska finnas ett sammarbete med ett främlingsfientligt parti, så vore det oetiskt att sammarbeta dom. SD kommer aldrig att få vara med och leka i sandlådan pga deras historia, som ligger till grund för deras nuvarande politik.

    SvaraRadera
  11. Johannes: Fortfarande inget svar från dig. Så länge vi i Sverige har fruktansvärda problem med invandrare som inte vill integrera eller assimilera sig (och så länge som regering/riksdag blundar för detta) så kommer naturligtvis SD's röstandel att öka. Det är egentligen helt otroligt att SD inte redan nu har ~15% av rösterna, men det kan enkelt förklaras med massmedias fullständigt felaktiga angrepp på partiet.
    I Norge och Danmark är FRP samt DF bland de största partierna. Finland behöver inget massinvandringskritiskt parti, eftersom de "vanliga" partierna i det landet sätter sina egna medborgare i främsta rummet.

    SvaraRadera
  12. DDR2.

    Mycket talande namn, tackar för den poängen. Förutom då den tyska kopplingen så hittar jag dig även i andra diskussioner om invandring. Här har vi ett fint citat av DDR2 -" Vad är det för fel på NEGER? Dessa NEGRER, blattar och muslimkräk kallar våra kvinnor för horor, DET är JAG förbannad över!" .

    Du verkar vara en sund kille som inte vill någon illa eller dömer någon efter hudfärg ;P

    Och det forum du länkar till är också rätt kul. Få se, ett snabbt rotande visar en tråd som hyllar misshandel av flyktingbarn.
    Här har vi ett annat spännande citat ur ditt forum ur en tråd där man uppmanar till våld mot flyktingförläggningar "Kom ihåg att polisen tog lasermannen när han rånade en bank, inte när han släckte en blatte."

    Det finns mycket mer i samma stil.

    Kort sagt önskar jag att fler av SD's debattörer lika tydligt som du visar var ni står. Felaktiga angrep indeed...
    Ha det gott och glöm inte att tydligt visa vad du tror på i politiken :)

    SvaraRadera
  13. Johannes. Jag är inte en SD anhängare, men jag kan se positiva sidor med delar av deras politik.

    Folk är så jävla trångsynta i detta land och lyssnar på allt vad korkade medier och outbildade politiker säger. BILDA ER EN EGEN UPPFATTNING!

    Invandring är bra, men det finns en avvägning mellan hur mycket outbildad arbetskraft man kan ta in och hur bra man vill att välfärden ska fungera.

    Jag menar att man ska skärpa invandringspolitiken och ta hand om de växande problemen med utanförskap och utbildning hos invandrare. Segregationen har misslyckats totalt och jag vill inte att förorterna i Sverige ska se ut som förorterna i Frankrike. Vi är en bra bit påväg med brinnande bilar och en brandkår som inte vågar göra sitt arbete i dessa områden.

    De etablerade partierna, som förövrigt jag också röstar på, blundar inför dessa problem. Säger man något sånt här är man plötsligt rasist. Debatten är välkommen, men med en stor skara människor som inte kan se objektivt på politik så tror jag inte vi kommer någonstans.

    Det enda jag vill är att maximera nyttan för alla Svenskar, jag menar då självklart invandrare också.

    Som DDR2 sa angående etablerade pariers arrogans till SD, kommer bara SDs andel röster att öka.

    SvaraRadera
  14. Om man inte gillar islamiseringen av sverige
    vad har man för val.

    SvaraRadera
  15. Fredrik, jag håller med dig om allt du skrev utom möjligen den sista raden. Däremot litar jag inte för ett ögonblick på SD och jag ska förklara varför.

    I politiken är det ju så att man alltid måste söka efter sanningen bakom de vackra orden om man inte ska bli lurad. Det gäller alla partier, hela tiden. Den sanningen hittar du inte i SD's offentliga pressmeddelanden eller från Jimmie Åkesson i TV. Däremot kan du säkert se en del av den på det forum DDR2 länkar till och på t.ex. flashbacks diskussionsforum där SD's anhängare känner sig mer fria att tala ur hjärtat. En annan del av sanningen hittar du om du tittar på SD's historia och vad de tidigare öppet stått för. Är det så att de faktiskt har ändrat åsikt och numera inte alls vill någon illa så är det ett problem för dem att de har så stor del av sina anhängare i gruppen rabiata rasister. Skriver man på sin hemsida att man bara vill det bästa för sverige och ändå tar emot stöd på sådana typer som DDR2 så har man ingen som helst heder. Vad gäller etablerade partier kan man hitta sanningen genom att titta på vilka förslag de röstar på i riksdagen. Vackra ord betyder noll och ingenting.

    SD's historia är tyngd med nazistkopplingar och våldsbrott. Det erkänner partiet själva på sin hemsida men hävdar att de numera städat upp i leden.
    Det låter bra, men det innebär också att alla de som sitter i partiets ledning idag gick med i partiet medan det fortfarande var öppet främlingsfientligt. Ur det kan man förstå att de själva har eller åtminstone nyligen har haft samma främlingsfientliga åsikter. Nog tar man för givet att någon som går med och är aktiv i t.ex. miljöpartiet är för en grön politik eller att en aktiv piratpartist har starka åsikter om piratkopieringsfrågan? Samma sak är det med SD och det ska man inte blunda för. Jag tog MP som exempel eftersom de liksom SD har en stor fråga som genomsyrar allt de gör. 1995, då t.ex. Jimmie gick med hade SD inte alls den vänliga fasad det har idag, tvärtom. Först 2001 splittrades SD från sin nazistiska och våldsförespråkande falang. Det gör att det blir extra känsligt när t.ex. SD's internationella sekreterare och kandidat till europa-parlamentet Kent Ekeroth går ut med uttalandet att 'Alla araber är antisemiter och har alltid varit det'. Man kan säga vad man vill om det uttalandet, men rasistiskt? Jo, definitivt och det blir inte mindre obehagligt därför att Ekeroth själv är jude. (Inget ont om judar, däremot får ett påstående om antisemitism extra tyngd om det kommer från en jude.)

    Summa? Jag är övertygad om att SD inte bara är intresserade av att rätta till felaktigheter i invandringspolitiken. Det finns också starka rasistiska motiv till det de vill göra. Jag vill att vi ska ha en sansad men ändå humanitär invandringspolitik och det får vi inte om vi låter rasistiska människor styra den.

    SvaraRadera
  16. Jag håller med om det du säger. Men jag tror fortfarande att man inte ska förkasta deras invandringspolitik helt.

    Den är inte bra, men en blandning mellan den nuvarande invandringspolitiken och SDs skulle jag inte ha något emot. Det är snarare något som skulle främja Sverige på många sätt.

    Jag vet bara att något borde göras. Gör inte de etablerade partierna något kommer SD att öka i nästa val.

    Medelsvenssons i förorten är trötta på den misslyckade integrationen och jag tror att det finns en del människor med samma åsikter som mig som kommer att rösta på SD för att det inte finns några skäliga alternativ till en sund invandringspolitik. Om nu det är den största frågan för dem.

    SvaraRadera
  17. SD är ljuset i tunneln för oss Svenskar. Stödet lär också öka lavinartat när SD efter valet kan ta itu mde att reda ut invandringens egentliga kostnader.

    SvaraRadera
  18. Jag och hela min familj samt hela släkten kommer alltid att rösta på Sverigedemokraterna, eftersom vi ser det som vår plikt som Svenskar. Allt Svenskt som Sverige står för, håller sakterligen på att försvinna, och man känner snart inte igen sig längre. Sverigedemokraterna behövs för att bevara allt det Svenska, som vissa Svenskar totalt verkar skita i om det försvinner, vilket jag tycker är mycket skrämmande.

    SvaraRadera
  19. Har inte ni politiker ett ansvar att respektera väljarnas åsikter?

    Om en viss x% av väljarna vill att SD hamnar i riksdag/regering, hur kan man då som politiker ignorera denna väljarskara genom att blankt vägra samarbete?

    Havererar inte demokratin om etablerade partier i praktiken får möjlighet att göra avkast på de faktiska valresultaten.

    SvaraRadera
  20. En politiker är ansvarig inför de som röstat på honom eller henne. Det finns inget tvång att sammarbeta med andra partier bara för att några negerhatare röstat på dem.

    SvaraRadera