måndag 16 november 2009

Socialistisk sverigedemokrati?

Ja, visst har Mona sagt "Aldrig någonsin, aldrig någonstans". Och det behövs ju inte heller, när man har partikamrater som är precis lika goda kålsupare själva.

8 kommentarer:

  1. Avrätta rasisterna16 november 2009 kl. 12:45

    Denna mentalt störda socialdemokrat skall straffas mycket hårt genom offentlig kroppsaga och sedan slängas ut ur landet! Jag har aldrig i hela mitt liv läst något så hemskt som det här. Hoppas att han ruttnar i helvetet och att alla hans släktingar hamnar där också!

    SvaraRadera
  2. @Avrätta rasisterna: Din inställning gör sannerligen inte saken bättre. Och även om jag inte på något sätt försvarar agerandet, så är det inte det hemskaste jag har läst i mitt liv. Hitler var något värre, till exempel...

    SvaraRadera
  3. Avrätta rasisterna16 november 2009 kl. 13:16

    I och med att du inte anser att det här är det hemskaste så måste jag nog påpeka att ditt synsätt är rasistiskt. Det förespråkar indirekt den gråa smygrasismen som får ett allt stakare grepp om folket i det här landet! Men att den hade nått aktiva centerkvinnor kunde jag aldrig föreställa mig. Jag är chockerad! Och om du inte fattar det så är det här en början på en ny Hitleraria...

    SvaraRadera
  4. @Avrätta rasisterna: Du bör nog läsa det jag skrivit igen. Eller tagga ner. Jag skrev att jag långt ifrån försvarar det han gör, det vill säga att jag tycker det är åt skogen, men att det självklart har gjorts värre saker, vilket du själv nog menar med Hitlerarian.

    Däremot anser jag inte att det går att lösa något genom avrättningar. Dialog, utbildning, learning by doing, förståelse - det skapar vänskap och möjlighet till samförstånd.

    Politikern i Landskrona är ett pucko. Men han är inte det värsta puckot som funnits.

    SvaraRadera
  5. Hur lyckas du göra kopplingen till Mona Sahlin och hennes löfte att aldrig göra upp med Sverigedemokraterna och denna idiots uttalande. Vad är kopplingen?

    SvaraRadera
  6. @Krassman: Kopplingen är att socialdemokraterna, som jag skriver, inte behöver samarbeta med SD, för de har lika dåliga anhängare själva. Dvs - den här sossen är en lika god kålsupare som vilken sverigedemokrat som helst.

    SvaraRadera
  7. Avrätta rasisterna16 november 2009 kl. 17:30

    Att tagga ner, betyder väl egentligen att vi skall tiga ihjäl problemet. Det är nog den ultimata formen för rasism. Det kommer bara att orsaka en storm av våldshandlingar gjorda av rasister. Nej det enda som hjälper är förnedrande aga direktsänt i teve som bestraffning av denne hemske socialdemokrat! Det får nog rasisterna att hålla sig i skinnet.
    Jag blir alldeles bestört när jag förstår hur du egentligen resonerar!

    SvaraRadera