söndag 22 november 2009

KKK i Sverige?

Men herregud! Nu får de väl ändå ge sig? Vad är det små drägg som beter sig som grottmänniskor och skrämmer slag redan sargade barn.

Vellinges moderater har ändrat sin inställning till de ensamkommande flyktingbarnen och avser att skriva avtal med migrationsverket. Det är glädjande. Nu hoppas jag bara att pyromanerna åker dit så det bara skvätter om det!

14 kommentarer:

  1. Eftersom konspirationsteorier är accepterade här så kan jag komma med en "motkonspirationsteori"

    Det kanske var vänsterkrafter som anlade branden för att kunna skylla på demonstrationen som hålls idag?
    En riktig rasist hade ju inte tänt på en blöt lövhög långt ifrån huset.

    SvaraRadera
  2. Jag skrev inte något om vem jag misstänkte skulle ha gjort detta. Jag skrev bara att det är drägg som beter sig som grottmänniskor.

    SvaraRadera
  3. Bästa Stina har du överhuvudtaget sinne för proportioner?

    Vi pratar bara om en brinnande lövhög ui Vellinge! Vi pratar inte om brinnande containrar eller brinnade skolor i Rosengård!

    Orolig medelålders Svenne

    SvaraRadera
  4. Sinne för proportioner? För den som flytt från krig, tvingats lämna sin familj eller ännu värre sett sin familj dödas, våldtas, torteras osv, så kan en brinnande lövhög på en plats som borde vara säker innebära en total återupplevelse av skräcken. Så ja, jag har sinne för proportioner.

    Därmed inte sagt att jag inte tycker de brinnande skolorna är åt skogen. Men det handlar inte om att det är onda och illvilliga människor som fattat eld.

    SvaraRadera
  5. Har de onda blivit så in i helvete onda så att de självantänder? Gör de det är de en fara för allmänheten och borde sättas i fängelse (med sprinklersystem)

    SvaraRadera
  6. Kära Stina. OROLIG MEDELÅLDERS SVENNE har fullständigt rätt! Du tycks sakna all forma av sinne för proportioner. De senaste 20-25 åren har lilla Sverige tagit emot en miljon flyktingar & invandrare. Samtidigt har vi inte skapat ett enda nettojobb på 20 år. Den ekvationen går inte ihop. Men det står givetvis DIG SJÄLV fritt att upplåta DITT EGET hem åt en flyktingfamilj samt garantera deras försörjning & sjukvård ur DIN EGEN plånbok. Begär bara inte att de som redan är beroende av skattemedel för sin försörjning dvs. gamla, sjuka & handikappade skall betala den räkningen också.
    ANNAN OROLIG SVENNE

    SvaraRadera
  7. Vilka sinne för proportioner har den som enbart tänker på sitt eget välstånd? Skrämmande inställning till livet och dess innehåll när tanken stannar vid en massa j-a ekonomi!

    SvaraRadera
  8. Vart bor du själv? Rosengård lr nåt annat invandrartätt område? Om inte,så ta då bara å häll käften did feta falska Gris.

    SvaraRadera
  9. Jag skulle vilja ha statistik på hur gamla barnen är, vilket kön, ursprungsland, om den historia de berättar om hur de kom hit uppvisar likheter med andra i gruppen. Anledning? Jag vill ta ställning och jag vill att det jag stöder skall vara RÄTT och SANT. Jag är allergisk både mot blåsningar och förhastade slutsatser.

    SvaraRadera
  10. Stina står upp för alla människors lika rätt och värde, i alla lägen! Jag är stolt och glad över att jag kan ha henne som vän och partikamrat i Centerpartiet.

    Det finns ingenting som kan ursäkta att folk tänder eld för att skrämma eller förstöra. Pyromaner och våldsverkare måste bekämpas i alla lägen.

    Varken jag eller Stina kan utreda vem/vilka som var skyldiga till branden i Vellinge, eller till bränderna i Rosengård. Det är polisens uppgift att utreda brott. Vi kan dock alla reagera mot anlagda bränder. - Det är inte ett okey sätt att uttrycka sina åsikter.

    Slutligen en kommentar till Lennart Sjöberg. Menar du att asylsökandes historia ska hängas ut i media? Är inte det en uppgift för myndigheterna att utreda asylskäl?

    SvaraRadera
  11. Nämen. Om Du gömmer dig bakom "Anonym" så kan du väl hålla tyst. Är du så feg att du ej kan stå för det du säger med att signera med ditt namn så bör du nog inte klaga på vad som sägs I denna blogg.

    SvaraRadera
  12. Nämen hejsan! dags att blåsa liv i en död debatt, som ni kanske märkt sen 2009 har en hel del hänt och invandrar relaterade brott har skjutit i höjden, folk släpper inte barnen till skolan med sina rätta telefoner för då blir de rånade, folk dör på ålderdomshemmen pga nedskärningar.. VAR tar våra pengar vägen? Jo invandringen äter en jättestor del av våra skattemedel, den som tror nåt annat är ju bara utvecklingsstörd! haha jadu, hoppas du upplät ditt hem nu och att du fortfarande gillar bestarna du bjuder in när de våldtagit din dotter eller så?! nästa gång de bränner av en påsksmällare med dödlig utgång ska jag fira de döda svenskarna, för alla ni som håller med om det som händer idag, att vi gör det rätta som ger bort vårt land och låter människor som i väldigt många oberoende undersökningar är både obildbara och bestialiska, ni förtjänar döden dö, hoppas Alah tar emot er då. realitycheck, det gör han inte men det gör ju inget för ni har iallafall hjälpt dem ta över landet, tack för det! /fd.svensk

    SvaraRadera
  13. Catrin: Bilbränder, personrån, våldtäkter har i alldeles FÖR många fall förövare av utländsk härkomst, hur är det okey att släpa hit det hära folket som i mindre än tio % av fallen har några egentliga skäl till uppehållstillstånd? hur är det okey att vi skattebetalare ska betala deras boende, skolgång. deras kläder och vård och allt som oftast deras fängelsetid? Hur är det okey att ta hit fler som ska betalas för? Vem ska betala när de går i pension och inte har någon inarbetad pension? jo jag, så jag har fanimej all rätt i världen att vara riktigt in i helvete arg på varenda iq befriad politiker vi har i landet, vilka är många. Hur stor inkomst deklarerade du i år? /fd.Svensk

    SvaraRadera