tisdag 16 juni 2009

Piratpartister är inte värre än andra

Jag håller med Magnus Andersson på alla punkter när han kommenterar Annika Qarlssons blogginlägg om piratpartister i förhållande till unga män som våldtar. Trist att dra paralleller som anklagar alla piratpartister och deras väljare för vidriga åsikter och handlingar.

8 kommentarer:

  1. Det är helt jävla otroligt att du överhuvudtaget skall _kunna_ kritisera ett sådant oerhört intelligensbefriat blogginlägg som Annika Qarlsson gav upphov till.

    SvaraRadera
  2. Bra att du kommenterar henne! Hennes inlägg var verkligen bland det dummaste jag läst i piratdebatten, och lågvattenmärket var verkligen, lågt, tidigare. Sådana inlägg skadar Centern mer än det gynnar!

    Hur kom hon in i riksdagen, egentligen? Någon form av lägstanivå måste väl ändå ledamöterna nå upp till för att vara aktuella att väljas, eller?

    SvaraRadera
  3. Hon vårdar knappast varumärket Centern.

    SvaraRadera
  4. Det dummaste jag läst i år!

    SvaraRadera
  5. Helt sanslöst korkat skrivet, skönt att se att det finns sansade Centerpartister som vågar säga ifrån.

    Väntar otåligt på en rejäl pudel från Annika Q.

    Inte ens F! skulle rapa ur sig sådana dumheter.

    SvaraRadera
  6. AQ har försökt att pudla i en ny blogg men tror inte att någon kommer att bli imponerad. Nä, AQ är körd i svensk politik - så ohyggligt korkat var hennes "tankar".

    SvaraRadera
  7. tack för att du protesterar och värnar ett bra debatt klimat. Man kan gärna tycka illa om piratpartiets åsikter, men ändå hålla en normal samtalston. Jag som piratpartist känner mig ändå jagad av hela etablisemanget från vänster till höger, jag hatar våldtäcktsmän som alla andra (fast jag är inte så ung).
    Det är ok att spöa på oss om våra åsikter, inte olika former av "personangrepp".

    SvaraRadera
  8. Beautiful attractive information is visible in this blog and the very good article are procession in this blog. This info is very helpful for me with my project time and trust you very much for using the valuable info in this blog.

    SvaraRadera